Provedba specijalističko-konzilijarne zdravstvene zaštite za pacijente u Križevcima i Đurđevcu nastavlja se i u 2020. godini

U prostorijama Županijske uprave koprivničko-križevački župan Darko Koren potpisao je sporazum o osiguranju i daljnjoj provedbi s ravnateljima županijskih zdravstvenih ustanova – Opće bolnice “Dr. Tomislav Bardek”, Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije i županijskog Zavoda za javno zdravstvo.

 

"... Ravnatelj koprivničke Opće bolnice Mato Devčić zahvalio je županu Darku Korenu na podršci u ovom višegodišnjem projektu, ali i svim specijalistima koji su obavljali preglede:

– Mogu izraziti zadovoljstvo time što se nastavlja jedan proces koji godinama traje u Koprivničko-križevačkoj županiji te je prvenstveno odraz brige Županije za zdravlje svojih stanovnika. Zahvaljujem i kolegama specijalistima iz koprivničke Opće bolnice koji ulažu napor da kroz tjedan odlaze u Križevce i Đurđevac i pružaju specijalističku zdravstvenu skrb te vrijednost ovog procesa najbolje znaju sami pacijenti...."

 

Opširnije....      (preuzeto sa portala: drava.info)