Ministar Erlić obišao Opću bolnicu Koprivnica

Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić dana 15.09.2023, bio u službenom posjetu Općoj bolnici "dr. Tomislav Bardek", Koprivnica povodom završetka višegodišnjih ulaganja europskih sredstava u bolnicu.

Ravnatelj Devčić spomenuo je projekt Regionalnog centra za palijativnu medicinu i liječenje boli, koji je vrijedan 10,3  milijuna eura, a za koji je izrađena projektno-tehnička dokumentacija te je prijavljena građevinska dozvola.

Drugi najavljeni projekt je rekonstrukcija i dogradnja bolničke ljekarne, koja je vrijedna 3,3 milijuna eura, a završeno je idejno rješenje koje uključuje nabavu robotiziranog skladišta lijekova, dogradnju prostora za centralnu pripremu citostatika i implementaciju sustava cijevne pošte za cijelu bolnicu.

Treći projekt u planu je rekonstrukcija i obnova postojećeg bolničkog objekta na Šoderici – Edukacijskog trenažnog centra, a procijenjeni iznos je 200 tisuća eura.

 

Video Opće bolnice "dr. Tomislav Bardek", Koprivnica

 

 

 

Preuzeto sa:
[FOTO/VIDEO] Ministar Erlić obišao Opću bolnicu Koprivnica i Centar kompetentnosti, župan Koren: ‘Imamo puno planova za budućnost, prvenstveno kroz Razvojni sporazum Sjever’ – Prigorski.hr

FOTO/VIDEO Ministar Šime Erlić u posjetu Županiji obišao bolnicu i Cekom: Povučeno je 470 milijuna eura u sedam godina, a bolnica je primjer uspješnog ulaganja (epodravina.hr)