Arhiva

Prvi međunarodni interaktivni tečaj „CANCER PAIN“Koprivnica, 11. rujna 2011.

Prvi međunarodni interaktivni tečaj „CANCER PAIN“Koprivnica, 11. rujna 2011.
U Općoj bolnici " Dr Tomislav Bardek" U Koprivnici, održan je prvi međunarodni interaktivni tečaj "Cancer pain"

Edukacija osoblja o akreditacijskim bolničkim standardima u Općoj bolnici

U Općoj bolnici "Dr T. Bardek" u Koprivnici održan je 01. i 02. rujna 2011. godine "Tečaj o akreditacijskim standardima i akreditacijskom postupku za bolničke zdravstvene ustanove" prema planu i programu Agencije za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu.

UGRAĐEN PRVI PEJSMEJKER U KOPRIVNIČKOJ BOLNICI

U koprivničkoj Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“  dana 08. 06. 2011. obavljena je prva operacija ugradnje trajnog elektrostimulatora srca – znanog pod imenom „ pace maker“ (pejsmejker).  Riječ  je o uređaju koji je neophodan u liječenju poremećaja srčanog ritma kad pacijentu ne pomažu lijekovi i nema drugog načina liječenja, a u nekim stanjima spašava život.

Sedma Likovna kolonija u Torčecu

U nedjelju, 7.6.2011. godine održana je u Torčecu sedma po redu Likovna kolonija u organizaciji Društva za povijesnicu i starine Torčec i Likovno-kreativnog centra Koprivnica. Na likovnoj koloniji nazočili su i svojim slikama i skulpturama doprinjeli mnogi umjetnici iz Podravine.

Prezentaciju Ambulante za patronažne sestre i sestre zaposlene u Zdravstvenoj njezi u kući

U četvrtak 2.6.2011. voditelj Ambulante za palijativnu medicinu i dnevnog boravka za palijativne bolesnike, dr.med. Mato Devčić održao je prezentaciju Ambulante za patronažne sestre i sestre zaposlene u Zdravstvenoj njezi u kući, sa područja naše Županije.

Međunarodna radionica trijaže – usporedba dva trijažna sustava

U našoj ustanovi, 20. i. 21. svibnja održana je radionica trijaže, kojom smo uspoređivali dva trijažna sustava, Australo-azijski trijažni sustav i Manchester trijažu.

Objedinjeni hitni bolnički prijem OB Koprivnica ispunio uvjete za početak rada

Objedinjeni hitni bolnički prijem (OHBP) koji se nalazi u sklopu Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ u Koprivnici ispunio je sve uvjete za početak rada.

Međunarodni dan sestrinstva 12. svibnja obilježen je i ove godine u Edukacijskom centru Opće bolnice „Dr.T.Bardek“

Međunarodni dan sestrinstva 12. svibnja obilježen je i ove godine u Edukacijskom centru Opće bolnice „Dr.T.Bardek „. Svečanom obilježavanju Međunarodnog dana sestrinstva prisustvovalo je 80- tak medicinskih sestara / tehničara uz nazočnost ravnateljice bolnice Gordana Slavetić , dr.med, i članova Uprave.

Ambulanta za palijativnu medicinu i Dnevni boravak za palijativne bolesnike

U četvrtak 12.5.2011. u Općoj bolnici Koprivnica, službeno je otvorena i počela sa radom Ambulanta za palijativnu medicinu i Dnevni boravak za palijativne bolesnike. Otvorenju su nazočili brojni djelatnici iz stručnog i političkog života.

Stranice